Werken bij Le Grand & Associates?

Neem een kijkje tussen onze vacatures door op onderstaande link te klikken. ↓

 

Interne vacatures

Onze kantoren

Testimonials

Mijn stage bij Le Grand & Associates was een super leuke en leerrijke ervaring. Vanaf dag 1 voelde ik me meteen thuis. Mijn medestagiair, Gilles, en ik werden zeer warm ontvangen en werden vanaf de start gezien als ‘part of the family’.

 

Dankzij mijn rol als management assistant & interne recruiter ben ik voor de eerste keer in aanraking gekomen met HR in de praktijk. Hierdoor heb ik echt wel ontdekt dat ik verder wil gaan in deze branche. Ik ben hier enorm gegroeid, vooral op communicatief vlak. Ik heb veel vrijheid en verantwoordelijkheid gekregen, maar kon altijd rekenen op de nodige steun en bijsturing. Kortom, het was een fantastische belevenis!

 

Het is een organisatie in de fleur van haar leven: ideaal voor ambitieuze youngsters. Zin om bij Le Grand van start te gaan? Ik zou zeggen: doen! Het is zeker een aanrader! Dikke merci voor alle kansen en tot in augustus als jobstudent!

– Alexia Bracke, stagiaire management assistant

CompanyMatch

Ben jij benieuwd of je past binnen onze organisatie?

Klik op onderstaande link & let’s find out.

Werken bij Le Grand & Associates

Wil je deel uitmaken van ons ambitieus team? Ben je uit het juiste hout gesneden om op één van onze drie toplocaties uit te groeien tot een A-player in de HR sector? Bekijk nu onze interne vacatures en wie weet ben jij binnenkort aanwezig op onze volgende teambuilding!

Benieuwd naar hoe het eraan toe gaat op onze kantoren?
Neem een kijkje op onze Instagram-pagina.