Le Grand & Associates / LGA HR GROUP

De lancering van LGA HR GROUP

Benieuwd naar hoe wij gegroeid zijn?

LGA HR GROUP is het moederbedrijf van 3 high-end professionele en gespecialiseerde selectie-en rekruteringsbedrijven. Onze grootste focus gaat uit naar het managen van een duurzame omgeving en mensen aan te sporen het beste uit zichzelf te halen op professioneel vlak. Wij streven naar een goede balans tussen het nemen van opportuniteiten en het vinden van de tijd om de eigen vaardigheden ten volle te kunnen benutten.

“Daarom zijn wij bij LGA HR GROUP vastberaden om ieders passie in vervulling te laten gaan.

Dit verhaal begon 5 jaar geleden. Gepassioneerd door het financiële aspect, en met de focus op ervaren profielen startte Charles-Henry Provenzano in Maart 2015 een kwalitatief consultancybedrijf: Le Grand & Associates gelegen in Gent.

Naarmate Le Grand & Associates groeide, merkten wij dat niet alleen hoge profielen populair waren in het vraag en aanbod, maar ook young potentials toonden aan dat zij hun vaardigheden wouden aanscherpen op de markt. Om die reden verrijkten wij onze core-business.

Twee en een half jaar later, in Mei 2017, krijgen we maar niet genoeg van het rekruteren en startten we een tweede zusterbedrijf: LGA Engineering. Een consultancybureau gespecialiseerd in de selectie-en rekrutering van professionele ingenieursprofielen met niches in de bouwindustrie, manufacturing en de logistieke sector.

Door een aangroeiend succes dachten we eraan om ons talent ook geografisch uit te breiden. In November 2018 verwelkomden wij een splinternieuw kantoor op Antwerpse bodem. Enkele maanden later opende ook ons eerste internationaal kantoor over de grens in Luxemburg. Le Grand & Associates en LGA Engineering is nu gevestigd in 3 regio’s.

In Februari 2019 startten we een derde dochterbedrijf op: LGA IT. Daar gaat de focus uit naar het zoeken van kwalitatieve IT professionals.

Nu, ongeveer een goed jaar later en met 35 consultants op de teller zijn wij niet van plan te stoppen met het versterken van onze merken. Le Grand & Associates heeft reeds een Taks & Legal departement toegevoegd en daarnaast verruimde LGA Engineering haar focus met een Life Sciences & Chemical departement.

Elke niche stelt haar kwaliteitsstandaarden heel hoog op. Met een persoonlijke passie en leergierig karakter blijven onze consultants voortdurend op de hoogte van de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen in de sector.

LGA HR GROUP is een snelgroeiende ondernemingsgroep met jonge en ambitieuze medewerkers die toegewijd en gepassioneerd zijn om een verschil te maken. Met onze sterke ondernemingsgezindheid in de human resourcessector geloven wij erin dat de personeelszaken de aandacht moet krijgen dat het verdient. Uw medewerkers zijn bovenal de belangrijkste schakel in een bedrijf.

” We support your growth”

Ben je op zoek naar een job in de financiële of juridische sector? Contacteer Le Grand & Associates, ons team van consultants assisteert je graag in je zoektocht. Bekijk ook gerust onze openstaande vacatures.