Le Grand & Associates / LGA HR GROUP

Sterck Magazine: Financiële en juridische carrièrematchers

Le Grand & Associates streeft naar een positie waarbij klant en kandidaat elkaar versterken. Hun jonge talentvolle rekrutering- en selectie consultants slagen er telkens weer in om veelbelovende professionals te verbinden met succesvolle bedrijven, in de financiële en juridische sector.

Viereneenhalf jaar geleden startte het succesverhaal van Charles-Henry Provenzano. Het expertisegebied bleef niet gelijk. “Voor ons is het belangrijk om ons aan te passen aan de vraag van de klant. In de beginfase lag onze corebusiness op financiële consultancy en fiduciaires. Naarmate we groeiden merkten we dat er ook enorm veel vraag is naar hoge financiële profielen, maar evenzeer naar minder ervaren young potentials. Zo werken we vaak met young potentials die staan te popelen om hun skills aan te scherpen en hun meerwaarde te bewijzen. Dit is de reden waarom we onze focus hebben verbreed.”

“De volgende stap, op vraag van ons huidig cliënteel, was de uitbreiding van ons expertisegebied naar legal-profielen en fiscale experts. Vorig jaar bekrachtigen we deze groei met ons tweede kantoor in Antwerpen. Sinds januari 2019 zijn we ook in het buitenland actief met ons kantoor in Luxemburg. En onze teller van consultants staat reeds op 30. Le Grand & Associates gaat duidelijk geen enkele uitdaging uit de weg”, aldus nog de zaakvoerder.

“Zoeken naar een harmonieuze match”

“Specialisatie is de sleutel tot ons succes. Elke consultant kent zijn domein diepgaand, hierdoor weet hij of zij perfect wat er zowel door de klant als de kandidaat wordt verwacht.Met ons ‘no cure no pay’-principe beloven wij voor elke klant tot het uiterste te gaan. De corebusiness van onze consultants focust op het voortdurend op zoek gaan naar personen die zowel qua karakter als skills perfect aansluiten bij de noden van een bedrijf: een harmonieuze match vinden tussen klant en kandidaat is hun hoofdprioriteit.”

Le Grand & Associates / LGA HR GROUP

Le Grand & Associates, dat zich voornamelijk richt op KMO’s, werkt steeds met twee consultants per dossier. Je hebt één contactpersoon maar wanneer deze afwezig is kan je toch rekenen op een uitstekende opvolging. “We geloven dat deze service naast onze transparante communicatie en inzet op expertise het verschil maakt”, aldus Charles-Henry Provenzano.

Ben je op zoek naar een job in de financiële of juridische sector? Contacteer Le Grand & Associates, ons team van consultants assisteert je graag in je zoektocht. Bekijk ook gerust onze openstaande vacatures.