Voor werkgevers

Wij vinden talent voor uw bedrijf

Efficiënte aanwerving

Een succesvol bedrijf en sterke werkkrachten zijn complementair. Toch beschikt niet elk bedrijf over de tools en de tijd om de meest geschikte personen op de arbeidsmarkt te vinden, te selecteren en te screenen. Ons team staat klaar om u hierbij te helpen.

Professionaliteit

Wij garanderen kwaliteit dankzij een grondige screening door onze ervaren recruiters. Onze kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en enkel de beste profielen worden aan u voorgesteld. Kwaliteit komt voor ons op de eerste plaats.

No cure, no pay

Bij ons geldt de “no cure, no pay” filosofie. Zolang er geen match is tussen uw bedrijf en één van onze kandidaten, hoeft u niets te betalen. Wij gaan voor lange termijn relaties. Samen vinden we de kandidaten die echt het verschil maken voor uw bedrijf.

Werkgevers die ons vertrouwen

Neem contact op

Op zoek naar talent of heeft u vragen?

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Gent

Kortrijksesteenweg 1146
9051 Sint-Denijs-Westrem
België

(+32) 9 352 01 00

Antwerpen

Uitbreidingsstraat 2/8
2600 Berchem
België

(+32) 3 300 27 50

Luxemburg

77-79, Parc d’Activités Capellen
L-8308 Mamer
Luxemburg

(+352) 2 088 12 80

Paris

198 Av. de France
75013 Paris
France

(+33) 1 87 65 32 31

Testimonials

Wij werken al jaren samen met Le Grand & Associates voor het invullen van onze consultant posities. Hiervoor sturen ze altijd zeer kwalitatieve profielen door die goed gescreend zijn en in ons bedrijf passen. Ze leveren geen onnodige kwantiteit want we hebben liever één perfect profiel dan tien CV’s die niet zijn wat we zoeken.

 

We hadden in het begin wel een beetje onze twijfels, zoals je bij vele rekruteringsbureaus hebt als je begint samen te werken. Le Grand & Associates heeft deze twijfels meteen doen verdwijnen met hun nuchtere houding en transparante communicatie. Het is een zeer down to earth bedrijf dat niet rond de pot draait. Deze houding past helemaal bij de onze visie en dat maakt ook dat we de samenwerking al jaren in stand houden.

– Elke Verbruggen, SBB Acountants Adviseurs

Wij zijn bij Le Grand & Associates terecht gekomen doordat ze ons pro-actief kandidaten hadden gestuurd. We werken ervoor ook al samen met collega kantoren van hen dus hadden geen initiële twijfels bij de services die ze zouden leveren.

 

Le Grand & Associates geeft ons altijd kwalitatieve CV’s door en de mensen die we van hen aangeworven hebben, waren steeds een goede match voor ons team. Daarom kunnen we hen zeker aanraden.

– Peter Baert, Fiduciaire B&S

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwe kandidaten

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder