Le Grand & Associates / LGA HR GROUP

Testimonial Soumia – selectie en rekrutering

Als laatstejaarsstudent heb ik de kans gekregen om mijn opleiding ‘Human Resources & Sales’ af te ronden met een onvergetelijke afstudeerstage bij Le Grand & Associates.

Bij mijn zoektocht naar de ideale stageplaats hield ik steeds enkele dingen die voor mij erg belangrijk zijn in het achterhoofd. Ik wou namelijk een uitdagende stageplaats waar ik veel kan leren maar waar ook een gezellige groepssfeer heerst. Dat vond ik uiteindelijk allemaal terug bij Le Grand & Associates. Wat me nog meer overtuigde om bij hen stage te lopen is het feit dat het jong bedrijf al enorm is gegroeid en de wilskracht heeft om steeds te blijven groeien. Je kan natuurlijk niets anders verwachten wanneer er een jong en ambitieus team achter het bedrijf staat!

Mijn stage startte ik zoals bijna elke beginnende stagiair met ‘een bang hartje’ omdat ik niet goed wist wat me allemaal te wachten stond de komende weken. Gelukkig werd ik bij Le Grand & Associates niet aan mijn lot overgelaten en kreeg ik de juiste ondersteuning en begeleiding. De eerste week heb ik genoten van zeer leerrijke opleidingen door echte experts in het vak. Ik was erg verrast dat ik zoveel interessante informatie nog niet wist en ook niet tijdens mijn opleiding had geleerd. Al snel mocht ik zelf de handen uit de mouwen steken en kreeg ik een uitgebreid en uitdagend takenpakket. Tijdens mijn stage werd er ook enorm rekening gehouden met mijn interesses en mocht ik zo ook van alles een beetje proeven. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik nu veel beter weet waar mijn interesses liggen en wat ik in de toekomst wil doen.

Uit mijn omgeving heb ik altijd meegekregen dat de mensen met wie je werkt ervoor kunnen zorgen dat je met plezier naar je werk gaat of juist niet. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat mijn collega’s mijn stage zeer leuk hebben gemaakt. Ik werd als nieuweling meteen erg warm verwelkomt in een groep waar de familiale sfeer enorm heerst.

Toen ik dacht mijn stage na acht weken af te ronden bij Le Grand & Associates, brak de coronacrisis aan en werd mijn tweede stage bij het bedrijf waar ik oorspronkelijk mijn volgende stage zou lopen, geannuleerd. Nadat ik dit had meegedeeld aan het management, stelden zij mij meteen voor om mijn stage bij hen te verlengen zodat ik alsnog tijdig kan afstuderen.

Zelfs in onzekere tijden hebben ze weer bewezen dat ze mij de juiste ondersteuning en begeleiding garanderen! Zo kon ik bij hen terecht voor een luisterend oor en hebben we samen een mogelijke oplossing kunnen vinden.

Nog niet overtuigd om te starten als stagiair of vaste werknemer bij Le Grand & Associates? Ik zou zeggen, verleg je grenzen en neem eens contact op met HR. Zij zullen je met veel plezier te woord staan voor je vragen!

Ben je op zoek naar een leuke stage? Contacteer Le Grand & Associates, ons team assisteert je graag in je zoektocht.