Le Grand & Associates / LGA HR GROUP

De ervaring van onze marketingstagiair, Jasper

Benieuwd naar hoe Jasper D’Haens zijn stage bij Le Grand & Associates heeft ervaren als Marketing stagiair? 

Lees het hieronder. 

Op 17 februari is mijn stage bij Le Grand & Associates van start gegaan. Tot op heden is er geen enkele stagedag gepasseerd waarop ik niets heb bijgeleerd.

Bij de aanvang van mijn stage werd ik zeer goed onthaald door een leuke en warme groep collega’s.  Zij werken dag in dag uit hard om hun klanten en kandidaten op de best mogelijke manier verder te helpen bij hun zoektocht naar het geknipte profiel.

Gedurende mijn stage op de marketingafdeling heb ik veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid gekregen. Op deze manier leerde ik autonoom werken met een duidelijke visie en merkbeeld in het achterhoofd.

Moest ik Le Grand & Associates moeten omschrijven in één woord dan koos ik voor ‘Uniek’. Uniek omwille van het professionele doch ontspannen team van collega’s. De werksfeer is hier optimaal, alle collega’s streven hetzelfde doel na.

Helaas heb ik de leuke gesprekjes aan het koffie machien de lunch talks en de after work drinks moeten missen door de verrassende wending dat het coronavirus heeft genomen. Jammer, want ik begon juist een goede band op te bouwen met mijn collega’s. Door de strenge regels van de overheid heb ik een groot deel van mijn stage jammer genoeg van thuis uit moeten doen. Maar ook dan werd de virtuele samenwerking vlot voortgezet.

Alleen maar lof voor dit mooie bedrijf, zijn werknemers en hun visie. Zeker een aanrader om een samenwerking mee aan te gaan als klant, kandidaat en gemotiveerde student.

Dank u Le Grand & Associates voor deze leerrijke ervaring.

Testimonial geschreven door Jasper D’Haens, stagiair marketing.

Op zoek naar een leuke stageplek waar je heel veel kan bijleren en in een tof team terechtkomt?

Contacteer het HR-team!

hr@legrand-associates.com