Over ons

Getalenteerde professionals verbinden met succesvolle bedrijven

Le Grand & Associates specialiseert zich in de selectie en rekrutering van professionals in Finance, Fiduciary, Banking en Tax & Legal.

 

Als jonge, steeds groeiende onderneming leggen wij onze kwaliteitsstandaarden zeer hoog. Met ons gedrevenheid en leergierige karakter zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op de markt. Ons ambitieus team zet alles op alles om de meest geschikte kandidaat te koppelen aan unieke opportuniteiten. Een harmonieuze match vinden is ons streefdoel!

 

Zowel bij onze klanten als bij onze kandidaten staan wij bekend voor het realiseren van succesvolle samenwerkingen. Wij zien er nauwlettend op toe dat de persoonlijkheid van de kandidaat strookt met de bedrijfsgeest. Alleen op die manier kunnen volgens ons duurzame relaties ontstaan.

 

Verder begeleiden onze consultants het volledige proces met de nodige expertise en marktkennis. Elke kandidaat heeft één contactpersoon op wiens discretie en ondersteuning hij telkens kan rekenen. Desalniettemin werkt iedere consultant nauw samen met een teamgenoot, zodat de slaagkansen voor het invullen van het toekomstbeeld optimaal zijn. Le Grand & Associates kan u daardoor zonder twijfel een uitstekende service aanbieden.

 

Een goede service op maat is voor ons van onschatbare waarde. Daarom staan onze recruitment specialisten steeds paraat om u met raad en daad bij te staan. Vragen of bent u enthousiast om met ons een partnership aan te gaan? Op de contactpagina vindt u alle gegevens die u nodig heeft.

Le Grand & Associates / LGA HR GROUP

Werken bij Le Grand & Associates

Wil je deel uitmaken van dit team? Ben je uit het juiste hout gesneden om op één van onze vier toplocaties uit te groeien tot een A-player in de HR sector. Bekijk nu onze interne vacatures en wordt consultant bij Le Grand & Associates.