Le Grand & Associates / LGA HR GROUP

Le Grand & Associates op TV

Getalenteerde professionals verbinden met succesvolle bedrijven.

Bij Le Grand & Associates zijn wij gespecialiseerd in de selectie en rekrutering van professionals in Finance, Fiduciary, Banking en Tax & Legal.

Benieuwd naar onze werkwijze? 👇Bekijk zeker onderstaand filmpje.

 

Als jonge, steeds groeiende onderneming leggen wij onze kwaliteitsstandaarden zeer hoog. Met ons gedrevenheid en leergierige karakter zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op de markt. Ons ambitieus team zet alles op alles om de meest geschikte kandidaat te koppelen aan unieke opportuniteiten. Een harmonieuze match vinden is ons streefdoel!

Zowel bij onze klanten als bij onze kandidaten staan wij bekend voor het realiseren van succesvolle samenwerkingen. Wij zien er nauwlettend op toe dat de persoonlijkheid van de kandidaat strookt met de bedrijfsgeest. Alleen op die manier kunnen volgens ons duurzame relaties ontstaan.

“Wij proberen te kijken in welke situatie de kandidaat zich bevindt en vervolgens gaan we na bij de job wat die als mogelijkheden geeft”

Ben je op zoek naar een job in de financiële of juridische sector? Contacteer ons, wij begeleiden je heel graag in je zoektocht. Bekijk ook gerust onze openstaande vacatures.