Le Grand & Associates / LGA HR GROUP

BOFIDI Groep en Le Grand & Associates

Heeft u reeds gehoord over Bofidi Groep?

BOFIDI geeft advies op maat en gaat op zoek naar de noden van ondernemers inzake accountancy, fiscaliteit, wetgeving, business coaching, corporate finance, payroll, HR en internationalisering. Zij willen de klant eerst beter leren kennen om zo de uitdagingen in kaart te brengen en daar de juiste adviezen aan te koppelen. Daarbij zijn ze ook geregistreerd als dienstverlener binnen de KMO-portefeuille.

Na een kort gesprek met het rekruteringshoofd van Bofidi Groep zijn wij in de wolken over de lovende commentaren die we kregen.

Sinds enkele jaren bouwen we aan een vlotte samenwerking onderling. Vooral ons aanbod financeprofielen zijn heel populair gezien onze specialisatie en hun groei en nood aan die profielen. Daar merkten we al snel dat we veel voor elkaar konden betekenen.

Met 5 verschillende kantoren verspreid over België is het onze uitdaging om overal dezelfde dienstverlening te bieden.

Ook over onze manier van werken alleen maar goeds, gezien onze jarenlange succesvolle samenwerking zijn onze consultants al heel goed afgestemd. Bij Bofidi zijn ze blij met de kwaliteit die wij leveren en onze manier van werken. Het inplannen van kandidaten verloopt zonder problemen. Bofidi voorziet hun testen zelf, die perfect in onze proces te implementeren zijn. De sterkte van onze samenwerking resulteert in de steeds open communicatie tussen beiden en het beeld dat wij gevormd hebben over de verwachtingen en eisen van Bofidi.

Onze sterkte zijn de financeprofielen, dat kan Bofidi meer dan beamen, ook zij zouden onze diensten en expertise zeker aanraden aan andere bedrijven, maar niet aan hun rechtstreekse concurrenten natuurlijk. De topprofielen houden ze liever zelf.

Wanneer we vroegen om de samenwerking tussen Bofidi en Le Grand & Associates te beschrijven in 1 woord kregen we: ‘to-the-point’, niet één woord, maar wel heel effectief. “We spreken steeds klare taal en mogelijke issues worden snel uitgeklaard. Alles is altijd goed afgestemd, jullie bieden interessante profielen en weten wat wij willen, dat is voor ons meer dan gemakkelijk.” Aldus het rekruteringshoofd van de Bofidi Groep, Domien Masquillier.

Op zoek naar een specifiek profiel in de financiële sector?

BOFIDI_CMYK_corporatelogo_baseline_coralred_white

Bekijk onze website